Natura

L’Ajuntament contracta 288.000 kWh d’Energia Verda amb Iberdrola

El Delegat d’IBERDROLA a Alacant, Manuel Vicente Gascó, i el responsable comercial d’empreses d’Iberdrola, Miguel Ángel Baquero, han signat amb Juan Bautista Roselló Tent, alcalde de la nostra localitat, el primer contracte d’energia verda de la Marina Alta i el segon a Alacant després de Finestrat.

La destinació d’aquesta electricitat generada mitjançant fonts no contaminants seran diverses instal·lacions municipals, el consum d’energia elèctrica anual de les quals ascendeix a voltant de 288.000 kWh.

La signatura del contracte neix fruit del compromís i la col·laboració d’IBERDROLA i l’Ajuntament de Benissa amb el desenvolupament sostenible. L’energia certificada com verda procedeix de fonts de producció d’electricitat 100% renovables, que eviten l’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle.

Els 288.000 kWh que IBERDROLA subministrarà al nostre ajuntament han estat certificats per l’associació RECS International que emet els denominats certificats RECS (Renewable Energy Certificate System), expedits a Espanya per Xarxa Elèctrica d’Espanya (REE).

Juan Bautista Roselló ha valorat positivament la signatura d’aquest acord ja que segons les seves paraules, “cal apostar per les energies verdes i davant la possibilitat que ens brinda Iberdrola de certificar que determinats subministraments s’abasteixin de fonts que tenen aquesta qualificació, els ajuntaments devem ser els primers a donar exemple perquè ens sensibilitzem tots per un consum energètic que sigui respectuós al màxim amb el medi ambient i el desenvolupament sostenible.”

Des de l’equip d’Infobenissa.com aplaudim aquesta nova iniciativa del govern local, i esperem que l’aposta pel desenvolupament sostenible i el respecte pel medi ambient siga una tasca de tots els ciutadans del nostre poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?