Natura

Tallers, xarrades i productes naturals a la Fira Alternativa

La regidora de Consum, María Llopis, i l’alcalde, Juan Bautista Roselló, han presentat la primera edició de la Fira Alternativa, una proposta que es desenvoluparà entre els dies 4 i 5 d’octubre, des de les 10 a les 22 hores. Per a això s’ha confeccionat un complet programa d’activitats que inclou tallers per a adults i infantils, xerrades, exposicions i tota classe de productes naturals. Col·laboren en aquesta iniciativa la Diputació Provincial d’Alacant, l’Associació de Comerciants de Benissa, la seu universitària La Marina, la CAM i distints establiments i entitats com Herbodietètica Benissana, Centre de Teràpies Alternatives i Estètica Remi, Herbolari Natura, Col·lectiu El Runar, Quiropráctica Marina Alta i La Tenda de la Terra.

En la Glorieta de Dolores Piera haurà una exposició i venda de productes i es realitzaran diversos tallers de *yoga, expressió corporal, dansa i moviment, visualització i relaxació, poder del so, massatge, dansa del ventre, massatge *tahilandés, gimnàstica mental per a aprimar, del riure, etc. En les instal·lacions de l’Arxiu Històric se celebraran xerrades sobre nutrició i salut, l’energia del moviment, mètodes naturals parell deixar de fumar, acabar amb les ansietats i les pors, la compra dietètica, teràpia *podal, massatge *metamórfico, *aromaterapia i els sons que sanen.

L’exposició interactiva titulada “El canvi climàtica, un repte per a la humanitat” estarà en la seu universitària del 22 de setembre al 5 d’octubre. A més, hauran també activitats específiques per als nens i nenes com compte contes, un taller de circ i de màgia. La regidora de l’àrea de Consum, María Llopis, ha animat a tota la gent del poble i de la comarca ha participar activament en aquesta *Fira Alternativa. Per la seva banda, el primer edil, Juan Bautista Roselló, ha definit aquesta iniciativa com “un lloc d’acollida de la teràpia de la salut, un tema que cada vegada està més en auge”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?