General

Benissa acull dimarts que ve unes jornades d’enoturisme

Camp de moscatell (foto del flickr de charlifuster)
Camp de moscatell (foto del flickr de charlifuster)

Dimarts que ve, 15 de març, tindrà lloc a Benissa una jornada formativa sota el títol “Reptes i oportunitats de l’enoturisme a Benissa i Vall de Pop”, a la qual assistiran la Directora General de Turisme d’Interior, Sra. Pilar Collado Capella, el president de la Mancomunitat de la Vall del Pop, José Vicente Marco, i el Regidor de Turisme de Benissa, Xavier Estupiñà.

Les xerrades es desenvoluparan a la Seu Universitària de Benissa, en horari de 9.30h a 14.30h, i versaran sobre l’aportació de l’enoturisme al desenvolupament socioeconòmic i turístic d’un territori. Estan dirigides a tècnics i professionals del sector turístic en actiu.

S’han preparat tres ponències, la primera titulada “Ruta del Vi d’Alacant”, per Mª José Jover, presidenta de l’Associació de la Ruta del Vi d’Alacant; la segona, sobre el “Projecte Rutes del Vi d’Espanya”, per Reyes Àvila Bercial, Director de la consultora Antarestrategias, i finalment, el tema “Bones Pràctiques en enoturisme”, que oferirà Luis Gil-Orozco Esteve, president de l’Associació Ruta del Vi de la D.O. Utiel-Requena i propietari del celler Finca Ardal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?