General

La Regidoria de Turisme presenta la “Guia per a gaudir tot l’any”

La tècnic de turisme i el regidor de turisme presenten la Guia per a gaudir tot l'any
Presentació de la guia

El regidor de Turisme, Xavi Estupiñá, ha presentat aquest matí una nova guia turística titulada “La Guia per gaudir tot l’any”, una eina per a donar a conèixer el conjunt de l’oferta turística de Benissa als diferents mercats d’origen, tant estatals com internacionals.

El fullet es complementa amb un altre addicional en format desplegable que serà distribuït en destinació, des de les oficines de turisme de Benissa i la comarca.

La guia està estructurada en diferents apartats perquè el turista/visitant tinga una àmplia visió de totes les opcions que es posen al seu abast perquè la seua estada siga agradable i amb un ampli ventall d’activitats per al seu temps lliure. Els apartats són els següents: Història i Patrimoni, La nostra mar, Senderisme Subaqüàtic, Rutes Senderistes, Els nostres Sabors, Planifica la teua estada, Informació de Benissa i Els nostres Voltants.

La Guia estarà disponible en Castellà, Anglés, Francés i Alemany i serà el perfecte complement que recolzarà tota l’oferta de les empreses turístiques de Benissa en les properes fires a les quals la Regidoria de Turisme té previst assistir.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?