General

Turisme i Foment editen la nova guia de serveis de Benissa

Les Regidories de Turisme i Foment han editat una guia de serveis del poble que servirà d’eina de difusió de l’ampli ventall d’empreses i entitats que ofereixen els seus productes i serveis, i componen les ofertes comercial i turística de Benissa. L’elaboració de la guia s’ha realitzat mitjançant un treball de camp portat a terme conjuntament entre les dues regidories encarregades del projecte.

La distribució d’aquesta guia es realitzarà mitjançant l’enviament d’una guia a cada establiment que hi es troba present, al CREAMA, la Tourist Info Benissa així com en les fires i esdeveniments a què assistisca la Regidoria de Turisme en futures dates. En aquesta cinquena edició de la guia s’han editat 3.500 exemplars en castellà/anglés i 1.500 en alemany/francés, i s’ha comptat amb un pressupost de més d’onze mil euros, subvencionat en un 70% per la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència.

En la guia es contempla la història monumental del poble, les seues festes populars, gastronomia així com també un directori d’empreses de tots els sectors presents a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?