General

Benissa participarà a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana (TCV)

Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana
Logo de la Fira TCV

Del 25 al 27 de febrer de 2011 tindrà lloc, a Fira València, la setena TCV, Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment a totes les empreses i entitats més destacades del sector. La Comunitat Valenciana és el referent ideal per a la celebració del certamen, per ser una de les autonomies amb major tradició turística de l’estat. València es posiciona a més, com la ciutat 22 en el rànquing europeu des del punt de vista de l’atractiu turístic.

TCV posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot això en un marc privilegiat com és Fira València.

Benissa a la TCV

Del total de consultes estatals rebudes a les oficines de turisme de Benissa durant el 2010, el 50,20% es refereix a turistes procedents del País Valencià. Si s’analitzen les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians juntament amb els madrilenys ocupen un lloc destacat. Cal també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la seua segona residència al municipi.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita de TCV per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent la IV Mostra Gastronòmica, que tindrà lloc del 4 al 13 de març. Per això, es traslladarà la campanya “Benissa en 3D” a aquesta fira per a projectar, igual que es va fer a Fitur, imatges en 3D. Per a obtindre les ulleres anàglifes els visitants hauran d’emplenar un fullet amb les seues dades personals. En finalitzar la fira, se sortejaran tiquets degustació per a la Fira Gastronòmica del 4 al 6 de març així com un lot de vins gentilesa d’AgroXaló Bodegas y Viñedos que es lliuraran al guanyador en la mateixa fira.

El mostrador, servirà de paraigua per a difondre ofertes de les empreses turístiques del municipi.

La inauguració de la fira tindrà lloc el divendres 25 de febrer a les 12.00 i comptarà amb la presència de la Consellera de Turisme, Hble. Sra. Belén Juste. A aquest acte acudirà en representació de l’ajuntament benisser el regidor de Turisme, Fsc. Xavier Estupiñá per a rebre les autoritats a l’estand de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?