General

Benissa participarà a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

Del 4 al 6 d’abril de 2008 se celebrarà, a Fira València, la quarta edició de TCV, Fira Internacional Turisme Comunitat Valenciana, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment totes les empreses i entitats més destacades del sector. El País Valencià és el referent ideal per a la celebració del certamen, per ser una de les autonomies amb major tradició turística de l’estat.

TCV posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot això en un marc privilegiat com és Fira València.

Els 236 expositors directes i més de 50.000 visitants entre professionals i públic en general que es van donar cita en el 2007, dóna una clara idea dels èxits aconseguits i de la projecció que té aquest certamen tant a nivell estatal com internacional.

Benissa a TCV

Del total de consultes estatals rebudes a les nostres oficines de turisme un 58,19% es refereix a turistes procedents del País Valencià. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians juntament amb els madrilenys ocupen un lloc destacat. Cal també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la seua segona residència al nostre municipi.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita de TCV per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats de turisme actiu (turisme familiar a Benissa i la Vall de Pop que inclou eixides de senderisme, eixides en caiac les nits de lluna plena, multiaventura i orientació) i les visites en segway pel centre històric de Benissa. A més es durà a la fira la programació de les festes patronals de Benissa a fi de donar-li la màxima difusió donada la proximitat de les seues dates de celebració. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar al gener: CONTA’NS LES TEUES VACANCES IDEALS en què es distribuiran, des de l’estand de Benissa, barquetes on els visitants podran anotar els seus missatges que seran inserits online en la fira. L’objectiu és crear trànsit de gent en l’estand benisser així com l’obtenció d’adreces electròniques per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses del poble a les quals se’ls ha sol·licitat fullets publicitaris dels seus productes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?