General

Benissa participarà al congrés “Lo mejor de la gastronomia” i a la fira Reisemarkt

VII Congrés “Lo mejor de la Gastronomia” a Sant Sebastià

Benissa assistirà per primera vegada al congrés gastronòmic “Lo mejor de la gastronomia” que celebrarà la seua VIIa edició del 21 al 24 de novembre. L’assistència a aquest congrés té com a objectiu entrar en contacte i familiaritzar-se amb les tendències gastronòmiques per tal de poder organitzar en un futur immediat el concurs gastronòmic “Putxero de polp”, un dels plats típics de la gastronomia benissenca que combina productes de la terra amb productes de la mar. Per això, la Regidoria de Turisme ha preparat unes carpetes amb informació general així com un fullet gastronòmic acompanyat de receptes típiques de Benissa i un llistat de restaurants, bars i cafeteries de tot el municipi, la finalitat del qual és la seua distribució a professionals del sector des del taulell del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca amb els quals assisteix conjuntament.

L’objectiu d’aquest congrés és promoure el desenvolupament de la qualitat professional dels xefs fomentant la pluralitat culinària. D’una banda, s’estimula la cuina artística i per una altra, s’incideix en el futur, no només mitjançant la divulgació de criteris d’avantguarda, sinó també mitjançant la potenciació dels nous valors, dels joves autors capaços d’aportar altres maneres de veure i sentir el gust.

En aquesta ocasió hi haurà 29 protagonistes estrangers en el congrés de cuina, als quals cal afegir els quatre que intervenen en el congrés de la xocolata, més els especialistes participants en el campionat de receptes amb oli d’oliva.

Fira Reisemarkt a Colònia (Alemanya)

Del 25 al 27 de novembre, la Regidoria de Turisme estarà present, per primera vegada, en la major fira turística d’Alemanya orientada al públic en general, la fira Reisemarkt de Colònia. Aquesta fira es concep com el punt de partida de la nova temporada vacacional 2006 i uns 1.000 expositors exposaran les seues ofertes i atractius turístics de destinacions properes i llunyanes. La majoria dels turistes alemanys planifiquen, des d’abans del nadal, les seues vacances del proper any. Per això, les agències de viatges, majoristes i operadors turístics estrenen els seus catàlegs de la nova temporada en aquesta fira. La passada edició van visitar la fira unes 38.000 persones.

Benissa assistirà de la mà de la Conselleria de Turisme i el Patronat Provincial de la Costa Blanca, compartint taulell amb altres destinacions de la província d’Alacant. L’objectiu en aquesta fira és conèixer de prop les demandes del públic d’aquesta zona d’Alemanya i oferir Benissa com una destinació per a residir i passar les seues vacances en qualsevol època de l’any. El departament de turisme ha preparat carpetes amb àmplia informació en alemany així com preus d’allotjaments i activitats relacionades amb el turisme actiu, que són molt demandades per aquest públic, com el senderisme i els esports nàutics (caiac, catamarà, surf de vela).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?