General

Benissa participa a la fira TCV

Benissa participarà en la primera edició de la fira Internacional TCV (Turisme Comunitat Valenciana) els propers 7 al 10 d’abril en el recinte firal de València.

TCV és una iniciativa que respon a la necessitat de crear un espai d’avantguarda on els professionals del sector turístic puguen interrelacionar-se i crear noves fórmules de qualitat, que permeten generar expectatives per a aquest important sector econòmic.

Expositors de TCV. Seran els touroperadors, agències, hotels, empreses de transport, associacions empresarials, destinacions turístiques, mitjans de comunicació, empreses de serveis, palaus de congressos, promotors de turisme rural i residencial.

Visitants. Hi haurà dos dies destinats a professionals del sector (7 i 8 d’Abril) amb empreses expositores i professionals nacionals i internacionals i dos dies destinats al públic general (9 i 10 d’abril) on s’esperen visitants de les tres províncies.

Presència de Benissa en TCV 2005.

Benissa estarà situada en l’espai reservat a la Costa Blanca entre els municipis de Teulada i Calp. Igual que la resta de municipis de la Costa Blanca, Benissa disposarà d’un mostrador de 2 metres en el qual exposarà la seua oferta institucional turística així com l’oferta de les empreses privades (allotjament, restauració, empreses promotores, immobiliàries i oferta complementària).

El municipi de Benissa estarà representat per la imatge de la Mar Morta que ja ens va presidir en Fitur al costat de la nostra marca turística. Les novetats que la Regidoria de turisme de Benissa presenta en la Fira TCV són la programació de les Festes Patronals de la Puríssima Xiqueta i les excursions de senderisme i passejos a cavall que se celebren mensualment.

Al certamen de es desplaçarà personal del consistori com la Regidora de Turisme, Raquel Soliveres, la tècnic de turisme i una informadora turística per a portar a terme les accions promocionals i d’informació de l’oferta del municipi presidits pel batle, Juan Bautista Roselló que participarà en l’acte d’inauguració que tindrà lloc el divendres 8 d’abril a les 12:00h.

També es desplaçaran a la fira alguns empresaris del sector turístic de Benissa com Star Rent a Car, Escola de Vela Les Antípodes, la Granja Escola i Alberg rural Benissa, Lloguers Guzmán, Tururac i la Casa Bèrnia que exposaran la seua oferta en el mostrador de Benissa.

Així mateix, alguns dels empresaris de Benissa presents en la fira, participaran el divendres de 10:00-15:00 en el workshop (borsa de contractació que posa en contacte a compradors i venedors de serveis turístics). La Regidoria de Turisme ha realitzat les gestions oportunes per a poder concretar amb l’empresa organitzadora d’aquesta jornada de treball cites de treball amb els empresaris de Benissa que ho han sol·licitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?