General

Benissà anirà a la fira de turisme ITB de Berlín

Benissa participarà en la trentasisena Internationale Tourismus Börse (Borsa Internacional de Turisme) ITB a Berlín que se celebrarà del 8 al 12 de març. Es tracta de la fira capdavantera de la indústria del turisme internacional ja que més de tres quartes parts dels expositors i al voltant d’un 30% dels visitants professionals prové de l’estranger. La ITB és el principal fòrum de comunicació i màrqueting de la indústria turística mundial, que incrementa any rere any el nombre d’expositors i visitants professionals.

La Fira està estructurada geogràficament, però hi ha algunes àrees temàtiques, com l’electrònica aplicada al turisme, el món dels llibres de la ITB i el centre econòmic.

Per exprés desig dels expositors i visitants professionals, a partir de la ITB ’99 es destinen dos dies exclusivament als professionals per a poder celebrar reunions amb certa tranquil·litat.

Presència de Benissa en la ITB 2006

Benissa estarà situada en el Pavelló 1.2 en l’estand 107 sota el paraigua de la Consellería de Turisme i la Costa Blanca amb qui compartirà taulell per a exposar la seua oferta institucional turística així com l’oferta de les empreses turístiques privades (allotjament, restauració, oferta complementària, etc.).

L’assistència de Benissa a la ITB de Berlín és una actuació que forma part d’una campanya que la Regidoria de Turisme de Benissa pretén desenvolupar conjuntament amb el periòdic alemany Costa Blanca Nachrichten en el mercat alemany.

La Regidoria de Turisme de Benissa aprofita aquesta fira i el bon nom del CBN per a arribar a nous turistes i residents potencials i donar suport també al periòdic proveint-los d’un espai físic per a realitzar les seues gestions. Al certamen es desplaçaran la tècnic de turisme i una informadora turística.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?