General

Benissa anirà a la fira Expovacaciones

Benissa participarà en la vint-i-sisena edició de la fira Expovacaciones els propers 12 al 15 de maig a Bilbao. Aquesta fira té una periodicitat anual i és de caràcter professional i oberta al públic en general. La superfície total d’exposició de la Costa Blanca serà de 434 m2. En l’edició de 2004 van participar 105 expositors i van assistir 270.000 visitants.

Benissa estarà situada al pavelló 1 (pavelló on es troben situades totes les CCAA) en l’espai reservat a la Costa Blanca entre els municipis de Dénia i Calp. Benissa exposarà en el seu mostrador tota la seua oferta institucional turística així com l’oferta de les empreses privades del sector turístic (allotjament, restauració, empreses promotores, immobiliàries i oferta complementària) i prestarà especial atenció a les activitats de turisme actiu programades per la Regidoria de turisme, que el turista/visitant podrà practicar durant la seua estada a Benissa en qualsevol època de l’any. Tota la informació turística estarà presidida de nou per una bonica imatge de la Mar Morta.

Dades d’interès del mercat basc

El País Basc ocupa la setena posició en la demanda estatal de turistes als hotels de la Costa Blanca. El 2004, els 67.902 turistes bascos que va rebre l’allotjament hoteler de la nostra província va suposar una quota de mercat del 3,46%.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?