Economia

Benissa participarà en la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

Del 26 al 28 de febrer de 2010 se celebrarà, en Fira València, la sisena edició de TCV, Fira Internacional Turisme Comunitat Valenciana, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment a totes les empreses i entitats més destacades del sector. El País Valencià és el referent ideal per a la celebració del certamen, per ser una de les autonomies amb major tradició turística de l’estat.

TCV posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot açò en un marc privilegiat com és Fira València.

Del total de consultes rebudes en les nostres oficines de turisme fetes per turistes de l’estat espanyol,  un 58,19% es refereix a turistes valencians. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians al costat dels madrilenys ocupen un lloc destacat. Cap també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la seua segona residència en el nostre municipi.

Per tot açò, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita de TCV per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats del programa de vacances actives “Déjate Llevar 2010” (a Benissa i la Vall de Pop) i la III Mostra Gastronòmica, que tindrà lloc els pròxims 3 al 5 de març. El mostrador servirà de paraigua per a difondre ofertes de les empreses turístiques del municipi.

La inauguració de la fira tindrà lloc el divendres 26 de febrer a les 12:00 i comptarà amb la presència de la Consellera de Turisme, Hble. Sra. Belén Juste. A aquest acte acudirà en representació del consistori benissenc el Regidor de Turisme, Fsc. Xavier Estupiñá per a rebre a les autoritats en l’estand de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?