General

Benissa participa a la fira de turisme F.RE.E de Munich

Logotip de la fira de turisme F.ree.e de MunichBenissa participarà a la XL edició de la fira F.re.e (Fair for leisure and travel) a Munich, que tindrà lloc del 18 al 22 de febrer. Aquesta és la major fira d’oci i viatges del sud d’Alemanya i ofereix als visitants tot allò necessari per a organitzar les vacances.

Un atractiu programa d’esdeveniments relacionats amb l’oci i els viatges acompanyen els expositors durant els cinc dies de la fira. Es tracta d’una fira oberta al públic, que disposa de 7 pavellons temàtics dedicats a totes les variants d’oci en els quals els països exposen tota la seua oferta i atractius turístics.

Els expositors són: oficines de turisme i associacions, hotels i resorts, empreses de lloguer i immobiliàries, agències de viatges, tour operadors especialitzats en turisme de salut, golf, esports d’aventura i natura, etc. Aquesta fira va comptar l’any passat amb 1.656 expositors i aproximadament 100.000 visitants.

Presència de Benissa a la F.RE.E de Munich 2010

Benissa estarà situada al pavelló B5 al costat de la resta de països mediterranis sota el paraigua de la Conselleria de Turisme i Turespaña, amb qui compartirà mostrador per a exposar tot el conjunt de l’oferta turística de Benissa i l’objectiu prioritari de la qual serà difondre i captar possibles clients per als dos cursos de Castellà que s’han dissenyat conjuntament amb el Centre Superior d’Idiomes de la Universitat d’Alacant i l’Agència de Viatges Pepons Travel amb el nom de “Spanisch lernen für die ganze Familie in Benissa” (Aprèn espanyol amb la teua família a Benissa).

La Regidoria de Turisme ha realitzat un treball previ d’enviament de mails amb informació d’aquests cursos a totes les Volkshochschulen (Escoles d’adults) de tots els Bundesländer d’Alemanya, als Instituts Cervantes, escoles de primària i secundària i empreses exportadores. A més, s’ha facilitat informació, gràcies als contactes facilitats per l’Oficina Espanyola de Turisme a Munich, a agències majoristes i tour operadors d’aquesta regió que treballen amb aquest tipus de producte i a les quals se’ls ha convidat a visitar Benissa en la fira per poder iniciar algun tipus de contacte comercial amb elles.

Al certamen es desplaçaran la tècnic de turisme, Loli Vicens Márquez i una informadora turística, Mónica Ivars Fornés.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?