General

Benissa participarà a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana

Del 3 al 5 d’abril de 2009 se celebrarà, a Fira València, la cinquena edició de TCV, Fira Internacional Turisme Comunitat Valenciana, que pretén aglutinar en un mateix esdeveniment a totes les empreses i entitats més destacades del sector. El País Valencià és el referent ideal per a la celebració del certamen, per ser una de les autonomies amb major tradició turística de l’estat.

TCV posa en mans d’empreses i institucions públiques i privades, una eina comercial de primer ordre, que done a conèixer a professionals i públic en general els seus productes i serveis, i tot això en un marc privilegiat com és Fira València. Els 314 expositors directes i més de 55.000 visitants entre professionals i públic general que es van donar cita en el 2008, donen una clara idea dels èxits aconseguits i de la projecció que té aquest certamen tant a nivell estatal com internacional.

Benissa a TCV

Del total de consultes estatals rebudes a les nostres oficines de turisme un 58,19% es refereix a turistes procedents del País Valencià. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians juntament amb els madrilenys ocupen un lloc destacat. Cal també assenyalar que nombrosos valencians tenen fixada la seua segona residència al nostre poble.

Per tot això, la Regidoria de Turisme ha decidit acudir de nou a la cita de TCV per a promocionar tota la seua oferta però, d’una forma preferent, les activitats del programa de vacances actives “Deixa’t portar 2009” (a Benissa i la Vall de Pop) A més, estarà present a la fira la programació de les festes patronals de Benissa a fi de donar-los la màxima difusió donada la proximitat de les seues dates de celebració. Se sumarà a tota aquesta promoció, la campanya que ja es va iniciar al gener: “EL TEU REMEI CONTRA LA CRISI” en què es distribuiran, des de l’estand de Benissa, targetes perquè la gent escriga els seus remeis contra la crisi i així ser premiats amb una samarreta personalitzable o amb unes ulleres de bussejar. L’objectiu és crear trànsit de gent a l’estand benisser així com l’obtenció d’adreces electròniques per tal de poder enviar-los ofertes concretes i informació de les activitats que tenen lloc a Benissa.

El taulell també servirà de paraigua a les empreses del municipi a les quals se’ls han sol·licitat fullets publicitaris de la seua oferta i els seus productes.

La inauguració de la fira tindrà lloc el divendres 3 d’abril a les 12.00 i comptarà amb la presència de la Consellera de Turisme, Hble. Sra. Angélica Such. A aquest acte acudirà en representació de l’ajuntament benisser el Regidor de Turisme, Xavier Estupiñá, per a rebre les autoritats a l’estand de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?