General

Benissa ha participat al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC)

Visita de la Directora General del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca el dijous 7 d'abril a l'estand de la Costa Blanca
Visita de la directora general del Patronat

Del 7 al 10 d’abril de 2011 ha tingut lloc, a Barcelona, el 20é SITC, Saló Internacional de Turisme de Catalunya. Aquesta fira és capdavantera a Espanya entre les dirigides al consumidor final. Disposa de diferents àrees com: Turisme experiencial, turisme esportiu, Paradors de Turisme, Pink Corner, Expocruceros i Porta del Desert, cadascuna d’elles especialitzada en un segment de mercat. Segons dades de la fira, més de 190.000 persones van visitar la fira que va comptar amb la presència de més de 60 països i de totes les comunitats autònomes ocupant 3 palaus del recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Novetats del SITC

Per primera vegada, el saló va estar dedicat, el primer dia, exclusivament al públic professional, amb una assistència de 3.297 professionals. Una altra de les novetats ha estat l’elecció de Bilbao com a Ciutat Convidada i Algèria com a país convidat. A més, s’ha celebrat en aquest certamen el primer congrés de Bloggers “Volta al Món”, en el qual 40 bloggers/viatgers han compartit amb els més de 300 assistents les seues experiències personals.

Benissa al SITC

Els turistes i visitants catalans ocupen el tercer lloc en el rànquing de procedència estatal a Benissa. El País Valencià i Madrid ocupen el primer i segon lloc respectivament. Si analitzem les dades d’ocupació dels empresaris del sector d’allotjament a Benissa, els valencians juntament amb els madrilenys, els bascos i els catalans ocupen un lloc destacat, sent els catalans els que més es decanten per l’allotjament hoteler.

La nova guia de Benissa “Benissa, la guia per gaudir tot l’any” ha tingut molt bon acolliment entre el públic català, ja que en un únic suport el visitant ha pogut recopilar tota la informació necessària per a organitzar les seues vacances i escapades. La informació que més interès ha suscitat ha sigut la relativa a rutes de senderisme i cicloturisme així com l’oferta gastronòmica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?