General

Benissa participarà a una fira turística a Sant Petersburg

Portada del fullet de Benissa en rus
Portada del fullet de Benissa en rus

Benissa anirà per primera vegada a la fira Inwetex–CIS Travel Market, a Sant Petersburg (Rússia) motivada, d’una banda, per la tasca que diferents empreses d’allotjament turístic i promotores ja han iniciat en aquest mercat, així com pel creixement constant de turistes russos que han visitat Benissa com a destinació des de l’any 2012. Consultant les estadístiques de visitants que passen pel Departament de Turisme en referència a consultes realitzades per turistes russos, aproximadament s’han atès unes 200 persones des de gener de 2012 fins a setembre de 2013. Les seues demandes s’han centrat en informació local, la Costa Blanca, festes, senderisme, oci i activitats culturals. L’allotjament utilitzat ha sigut la modalitat de lloguer en xalets així com en hotels.

Amb motiu de la participació en aquest esdeveniment, la Regidoria de Turisme estrena fullet turístic en rus. S’ha realitzat un primer tiratge de 2.000 exemplars que veuran la llum en aquesta fira i que a més es distribuiran, a partir d’ara, en les oficines de turisme de Benissa. El fullet recull tota l’oferta turística de Benissa (costa amb la informació de les platges i el passeig ecològic, centre històric, muntanya amb les rutes de senderisme, gastronomia, festes, així com una relació de tots els esdeveniments més rellevants que es duen a terme en les 4 estacions de l’any). Aquesta informació, juntament amb el fullet de l’allotjament turístic de Benissa i algun material de marxandatge, serà distribuït des de l’estand de Costa Blanca situat dins de l’espai reservat a la marca Turespaña. Des d’allí el personal del Departament de Turisme, atendrà les demandes tant dels professionals com el públic que visitarà del 10 al 12 d’octubre aquesta fira.

INWETEX-CIS TRAVEL MARKET és la fira de serveis turístics més gran del nord-oest de Rússia. El 2012 va reunir 458 expositors procedents de 37 països i més de 7.748 professionals del sector procedents del nord-oest del país, altres regions de Rússia així com la Comunitat d’Estats Independents.

Durant 21 anys la fira ha conservat la seua posició de lideratge al mercat i està considerat com un dels cinc esdeveniments més importants de la indústria de viatges a Rússia, contribuint al desenvolupament de contactes professionals entre Sant Petersburg i la regió del nord-oest amb representants de les empreses de viatges russes i els seus socis estrangers.

INWETEX – CIS TRAVEL MARKET és un esdeveniment únic que aglutina un fòrum i exposicions internacionals facilitant als seus participants que se centren en la cooperació amb els principals actors de la indústria dels viatges de la regió nord-oest de la Federació Russa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?