General

Benissa participa a la Fira Intur de Valladolid

Cartell de la Fira Intur 2011
Cartell de la Fira Intur 2011

Dels dies 24 al 27 de novembre la Regidoria de Turisme assistirà a la quinzena Fira Intur (Fira Internacional del Turisme d’Interior) a Valladolid.

Durant les dues primeres jornades els continguts del certamen s’orientaran cap als professionals, amb un programa d’activitats en què figuren importants cites vinculades a la formació, xarxes socials, aplicacions tecnològiques al turisme, etc. I el cap de setmana les propostes es dirigiran al públic en general.

Enguany Intur comptarà amb 306 expositors directes, estatals i internacionals, que representen a més de 1.200 entitats i empreses de l’àmbit turístic. Comunitats autònomes, ciutats, comarques, companyies de transport, allotjament, turisme actiu, touroperadors i països presenten en la fira destinacions i serveis per a la indústria del sector.

Benissa assistirà sota el paraigua de la Costa Blanca en un únic espai conjunt en què tots els municipis alacantins presentaran les seues propostes turístiques.

La guia de Benissa “Benissa, la guia per gaudir tot l’any” tindrà un lloc preferent en aquesta fira, ja que en un únic suport el visitant podrà recopilar tota la informació necessària per organitzar les seues vacances. També acompanyarà a la guia l’oferta d’allotjament així com una guia gastronòmica i marxandatge per a seguir difonent la nostra marca turística.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?