General

Benissa participarà a Fitur dins de l’estand únic de la Comunitat Valenciana

Fullet turístic de Benissa editat per a Fitur
Fullet turístic de Benissa editat per a Fitur

Benissa estarà present en la 33a edició de FITUR a Madrid, que tindrà lloc del 30 de gener al 2 de febrer. Benissa estrenarà en la fira un nou catàleg amb molta imatge i colorit i que segueix les directrius establertes pel Patronat Provincial per tal homogeneïtzar els fullets en format, grandària, colors, etc. El fullet, editat en 4 idiomes (Castellà, Anglés, Francés i Alemany), està segmentat per productes seguint la línia de promoció marcada per les diferents administracions turístiques. Està subvencionat en un 85% per l’administració turística provincial i el seu ús serà exclusivament per a accions promocionals directes en mercats emissors.

A més, l’oferta turística privada de Benissa també estarà present mitjançant fullets i algunes empreses ja han confirmat la seua presència per tal de fer negocis en la mateixa fira, bé amb cites prèvies o des de la zona outlet creada per a comercialitzar directament els seus serveis al llarg de tot el cap de setmana on la fira obri al públic. Algunes de les empreses que han confirmat la seva assistència a la zona outlet són: dues empreses de lloguers turístics (Alquileres Guzmán i Sunny holidays, SL) i una empresa de lloguer de cotxes online (Rentspain.com).

Al llarg d’aquestes tres dècades, la fira s’ha convertit en la millor xarxa de contactes per a establir acords de negoci a nivell internacional i, cada any, brinda la plataforma més idònia per a conèixer les novetats sectorials. L’àmplia oferta de negocis i destinacions turístiques de tot el món estarà present a Madrid, punt de trobada de tota l’oferta i demanda turística internacional.

El Patronat Provincial de la Costa Blanca es convertirà en una plataforma turística de tots els municipis d’Alacant, agrupats enguany per comarques, dotant d’una importància i una presència real als empresaris del sector turístic.

L’estand de la Comunitat Valenciana estarà enguany al pavelló 7 i tindrà una superfície de 1.643 metres quadrats. Comptarà amb diferents novetats, entre les quals destaquen l’enfocament turístic per productes, un catàleg de 250 ofertes turístiques especialment ideades per a aquesta fira, així com una “quedada” de Community Managers que posicionen la destinació turística de la comunitat a les xarxes socials.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?