General

Benissa acudirà a Fitur amb un estand compartit

Logo de fitur
Logo de fitur

Benissa estarà present en la 32a FITUR a Madrid, del 18 al 22 de gener. L’àmplia oferta de negocis i destinacions turístiques de tot el món estarà present a Madrid, punt de trobada de tota l’oferta i demanda turística internacional.

Amb motiu dels canvis introduïts pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca pel que fa a la presència dels municipis en els certàmens firals, les destinacions turístiques estaran agrupades per productes: MAR, NATURA, CULTURA I GASTRONOMIA.

Per tot això i fruit del treball conjunt que en matèria turística porten desenvolupant des de l’últim trimestre de 2011 Benissa, Teulada-Moraira i Vall de Pop, aquestes tres destinacions es desplaçaran fins a Fitur per segellar el seu compromís mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració entre les tres administracions. L’acte tindrà lloc dimecres que ve 18 de gener a les 13.30 en la sala de premsa del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca i comptarà amb la presència dels tres representants municipals: Sr. Fsc. Xavier Estupiñá Pastor, regidor de turisme de Benissa; Sr. Antoni Joan Bertomeu Vallés, batle de Teulada i Sr. José Vicente Marcó Mestre, president de la Mancomunitat Vall de Pop. En aquest mateix acte es presentarà la primera acció conjunta consistent en una guia turística de les tres destinacions presidida pel producte que els unifica i que serà un dels pilars d’aquesta col·laboració conjunta: El Moscatell.

El mateix dia 18 de gener a les 17.00 es lliuraran les banderes Estació Nàutica a tots els ajuntaments que formen part d’una estació nàutica i que estan certificats com a destinacions Estació Nàutica. A l’acte assistiran, en representació de l’Ajuntament de Benissa, el Regidor de Turisme, Fsc. Xavier Estupiñá, que rebrà de mans del Director General de Turespaña, Sr. Manuel Butler i del president de l’AEEN, Sr. Joan Campolier, la bandera Estació Nàutica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?