General

Benissa durà a FITUR la campanya “Benissa sonrisa”

Benissa participarà en la vint-i-setena edició de FITUR-Fira internacional del turisme- del 31 de gener al 4 de febrer a Madrid. FITUR és el millor aparador, nacional i internacional, per a mostrar a la resta de la indústria turística les últimes novetats, productes i serveis, tendències, destinacions turístiques, desenvolupaments en formació, consultoria i tecnologia aplicada al sector.

Benissa estarà situada al Pavelló 5 – exclusivament dedicat al País Valencià – en l’espai reservat a la Costa Blanca entre els pobles d’Alcoi i de la Vall del Pop. Igual que la resta de pobles de la Costa Blanca, Benissa disposarà d’un taulell de 3 metres en què exposarà la seua oferta institucional turística així com l’oferta de les empreses privades (allotjament, restauració, empreses promotores, immobiliàries i oferta complementària). Benissa estarà representada per 4 imatges representatives del poble: costa, gastronomia, festes i monuments. Aquestes 4 imatges estaran presidides per la marca turística, LA “B” DE BENISSA, al peu de la qual apareix la pàgina web: www.benissa.es

Les novetats que la Regidoria de Turisme de Benissa presenta a Fitur són: 4 nous pòsters dels diferents recursos naturals i monumentals del poble, la guia de serveis actualitzada, la campanya “Benissa sonrisa” i nous productes de marxandatge.

Al certamen de FITUR es desplaçarà la regidora de Turisme, Raquel Soliveres, així com la Tècnic de turisme i una informadora turística per a portar a terme les accions promocionals i d’informació de l’oferta del poble presidits pel batle, Juan Bautista Roselló. També es desplaçaran a la fira alguns empresaris del sector turístic de Benissa com: Star Rent a Car, Tururac i el Centre Hípic Marina Alta.

CAMPANYA DE PROMOCIÓ: “BENISSA SONRISA”

Objectius:

– Posicionar Benissa com a destinació vacacional que inclou diversió, naturalesa, felicitat.

– Crear trànsit en l’estand.

– Generar simpatia cap al poble mitjançant un concurs de somriures.

Dinàmica:

– Les hostesses repartiran postals informatives sobre el concurs i la ubicació de l’estand: a Benissa estem buscant el somriure protagonista, el qual volem premiar d’una forma especial. Premi a lliurar a FITUR: Estada d’un cap de setmana a l’Hotel Casa del Maco de Benissa per a dues persones en règim d’allotjament i desdejuni del 16 al 18 de març.

– El visitant s’acostarà a l’estand i se li farà una foto instantània del seu somriure. La foto s’emmarcarà i en la part posterior s’emplenaran les seues dades de contacte (nom, adreça postal, correu electrònic, telèfon i país), d’aquesta forma podrem enviar-li per correu postal la foto i alhora podrem incloure’l en la nostra base de dades de correus electrònics per a enviar-li puntualment ofertes i informació de Benissa.

– La foto es penjarà en un suport, que contindrà visiblement tots els somriures que hi participen.

– El suport estarà visible de manera que atrega gent a l’estand.

– AL final de la fira es farà el sorteig al somriure més bonic o divertit.

– El somriure guanyador es publicarà en la web i es comunicarà al guanyador el premi.

PRODUCTES DE MARXANDATGE

L’objectiu d’aquests productes és donar a conèixer el nom de Benissa, la seUa marca turística i pàgina web. Aquests productes van dirigits a tots els membres de la família i aquest any s’han desenvolupat els següents: para-sols per al cotxe, identificadors per a la maleta, borses de tela de sac i bolígrafs de fusta amb cares d’animals per als més menuts.

S’han realitzat un total 2.800 d’aquests regals que es distribuiran en tots els actes promocionals que la Regidoria de Turisme porte a terme durant aquest any 2007 tant en els mercats nacionals com internacionals a fi de crear un millor coneixement del poble de Benissa, el seu nom, la seua marca turística i la seua pàgina web.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?