General

Benissa presentarà a Fitur “Benissa en 3D i sabors de Benissa”

Presentació de la participació de Benissa a Fitur 2011
Davantals amb la recepta del putxero de polp

Benissa estarà present a la XXXIa FITUR a Madrid, del 19 al 23 de gener. Al llarg d’aquestes tres dècades, la fira s’ha convertit en la millor xarxa de contactes per establir acords de negoci a nivell internacional i, cada any, brinda la plataforma més idònia per conèixer les novetats sectorials. L’àmplia oferta de negocis i destinacions turístiques per a tothom estarà present a Madrid, punt de trobada de tota l’oferta i demanda turística internacional.

La campanya de promoció turística que la Regidoria de Turisme de Benissa durà a terme al llarg de 2011 se centrarà a consolidar els esdeveniments gastronòmics de Benissa, principalment la MOSTRA GASTRONÒMICA BENISSA que enguany compleix la quarta edició. D’altra banda, per crear trànsit a l’estand en les fires a les quals assistirà Benissa en 2011, s’ha creat una animació centrada a interactuar amb el públic mitjançant imatges 3D del municipi que la gent podrà visualitzar adquirint unes ulleres amb lents anàglifes, tenint prèviament que emplenar una postal amb les seues dades personals per a futures accions de màrqueting per e-mail. A continuació deixaran la targeta emplenada en una nevera on podran recollir un “caspellet” amb embotit de Benissa. Entre totes les postals rebudes, el diumenge 23 es realitzarà un sorteig a la fira de la nevera vintage customitzada amb vinil amb diferents imatges de Benissa. Aquesta campanya es complementarà amb la informació de tota l’oferta turística del municipi, tant institucional com privada.

El divendres 21 de gener el batle i regidor de turisme presentaran a la sala de premsa de la Costa Blanca, acompanyats dels restauradors Joaquín Ivars del Restaurant Casa Cantó i Eusebio Ortolá del Restaurant Casa Eusebio, als mitjans de comunicació la IV MOSTRA GASTRONÒMICA BENISSA. A continuació s’oferirà als assistents un tast de “Putxero de Polp” i dues tapes: 1. Xopet de crema de boletus a l’aroma de pernil ibèric i 2. Favetes amb calamarets, verduretes, panses i pinyons. Tot això regat amb vi Caraita Ecològic del Celler Juan Porsellanes.

Empresaris locals del sector turístic, personal tècnic del departament de turisme i autoritats locals, presidits pel batle, estaran presents en aquest nou certamen de Fitur per a, entre tots, crear els contactes necessaris per augmentar la demanda turística del municipi.

Segons ha comentat el batle, Juan Bautista Roselló, enguany a causa de la situació econòmica i a la crisi que s’està patint, s’ha decidit que el cost del viatge a Fitur per part del regidor de Turisme, Xavi Estupiñá, el batle i els polítics de l’Ajuntament que vulguen adherir-se, seran pagats de la seua butxaca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?