Infobenissa TV

Infobenissa TV: Entrevista a la partida del Rafalet

Entrevista a la partida del Rafalet emesa per Telebèrnia
Entrevista a la partida del Rafalet emesa per Telebèrnia

Infobenissa publica un nou vídeo del programa “Paratges, contaralles i personatges” emés per la cadena de televisió local Telebèrnia al final dels anys vuitanta i que està dedicat a la Partida del Rafalet, partida situada a la falda de la Solana.

Pepe Castells i Salvador Martinez (dit “El Roget”) entrevisten, a partir del minut 11:31 del vídeo, a Camilo Cabrera Ivars i Josep Ivars Font (dit “Pepe del Rafalet”). Els entrevistats conten com la seua aficció a la caça els va produir més d’un ensurt amb la Guàrdia Civil. A més, la seua bona comunicació amb Lleus i la zona del Cau situada al cim de la Solana ens deixa anècdotes com la d’un entrevistat que descriu com l’any 1911, quan era un xiquet, va veure els contrabandistes al Planet de la Creueta; o una altra de com baixaven les teules de la teulera que hi havia dalt al Cau per la senda, afirmant la dona com son pare i Fra Humilde Soria també feien eixa faena.

Camilo i Pepe també ens conten les bromes que li feien al Tio Pere Manzano i acaben amb algunes cançons del Roget dedicades als polls i les formigues, arrancant també a cantar Camilo.

Recordem que la gent que disposa d’una smart TV o mediacenter connectat a Internet pode veure directament aquests vídeos a la seua televisió buscant a l’aplicació de Youtube el Canal d’Infobenissa.

Els vídeos de Telebèrnia han estat cedits per Pepe Nave “Carbonero”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=afd_x3qGgUw[/youtube]

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?