Infobenissa TV

Infobenissa TV: Entrevista a la Partida del Quisi

Entrevista de Telebèrnia a la Partida del Quisi
Entrevista de Telebèrnia a la Partida del Quisi

Recuperem hui un altre vídeo de Telebèrnia per al programa “Paratges, contaralles i personatges” enregistrat a la Partida del Quisi a finals dels any 80. Andreu Femenia “Cantares” i la seua dona i el Tio Miquel Baidal “Miguel del Pou de la Perera” ens conten històries sobre la vida a la partida, el funcionament del Molí del Quisi, la construcció del Pont del Quisi, les sénies, i sobre les malifetes que feien quan eren xiquets.

El programa conclou amb nombroses imatges de la partida, el pont, l’assut, el molí, riuraus, i vistes de les zones de bancals.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ja3Qbr1Crgk[/youtube]


Comentaris a la notícia

BLOC de Benissa - Coalició COMPROMÍS

Esperem també, que finalment regne el trellat, i en la pròxima comissió de cultura s'aprove la nostra moció que demanava que els amics d'Infobenissa digitalitzaren la col.lecció de vídeos VHS que te l'Ajuntament de Benissa.

BENISSA ESTUDIA DIGITALIZAR SU ARCHIVO DE VIDEOS (9-6-2013)

Benissa estudia la posibilidad de digitalizar su archivo de videos en formato VHS para conservar las grabaciones que a lo largo de los años se han ido recopilando. Una iniciativa que parte de una propuesta planteada en el último pleno por el grupo municipal del Bloc-Coalició Compromís. Su portavoz, Xavi Tro, propuso, por medio de una moción, ceder los más de 120 videos que dispone el departamento de Cultura a Infobenissa, para que sea esta la encargada de realizar el trabajo. Una idea que gustó al ejecutivo y que será estudiada con detenimiento en una próxima comisión de Cultura.

http://www.radiodenia.com/


Voleu deixar un comentari a la notícia?