Infobenissa TV

Infobenissa TV: Discoteca Trance

Discoteca Trance a Benissa
Discoteca Trance

Infobenissa TV presenta un nou episodi dels vídeos històrics de Benissa, dedicat aquesta vegada a l’època daurada de la Discoteca Trance de Benissa, a finals dels anys 80. El vídeo se situa a l’estiu de l’any 1989, quan les càmeres de Telebèrnia es van desplaçar a la discoteca per tal de cobrir l’elecció de Miss Benissa, segons ens ha comentat Pepe Nave “Carbonero”, un dels càmeres que hi va acudir.

Trance, situada a la carretera nacional entre Benissa i Calp, a les instal·lacions que hui dia ocupa la tenda de mobles “La Kasbah”, és coneguda entre altres coses per ser un dels primers llocs com a DJ de Chimo Bayo i va ser un dels punts destacats de l’oci nocturn de tota la comarca.

El vídeo, que comença amb una actuació de flamenc a la discoteca, ens mostra imatges de l’interior i de l’exterior de la discoteca, de la cabina del DJ, concursos de bellesa, festa de l’escuma i concursos de la festa Coca Cola, entre d’altres, tot amb una estètica dels anys 80 i amb els grans èxits de la música del moment com The Real Wild House de Raul Orellana, It’s Alright, de Sterling Void, Teardrops de Womack & Womack, Riding on a Train i Tribute (Right on) de The Pasadenas, Bat Dance de Prince i French Kiss de Lil Louis.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GN5AZwE-EOc[/youtube]


Comentaris a la notícia

Belén Ivars Ribes

El meu record del Trance(era menuda)és des de la caseta de ma tia, que quan mirava al cèl podia veure el focus de llum que ixia de la discoteca.


Voleu deixar un comentari a la notícia?