Infobenissa TV

Infobenissa TV: Entrevista a la partida de Lleus

Entrevista a la partida de Lleus de Telebèrnia
Entrevista a la partida de Lleus de Telebèrnia

Infobenissa TV presenta hui el capítol del programa “Paratges, contaralles i personatges” dedicat a la partida de Lleus i emés per Telebèrnia a finals dels anys 80. El programa comença amb imatges generals de la partida i a partir del minut 09:30 hi ha l’entrevista que Pere Cabrera va fer a dos veïns de la partida: Pepe Ivars i Pepe Castells, aquest últim també col·laborador de Telebèrnia i entrevistador en algun dels capítols del programa.

Els entrevistats parlen de temes diversos com la vida en la partida, la celebració de les festes, les partides de pilota, les bromes dels xicons fent de bou, el jaciment íber, la casa de la por i el contraban i la famosa hiena de Lleus, que va fer que alguna volta algú s’haguera de quedar a passar la nit damunt d’un garrofer per por a baixar; les faenes del camp i les quadrilles de dones que anaven a xarcolar i segar; les visites a cada caseta la vetla de Sant Josep per a felicitar a tots els Peps i que feia que s’allargara el comboi fins la matinada…

Acaba el programa amb imatges de la casa de la por i el seus amagatalls, altres casetes, aljubs, la cova del Conquet i pous de la partida. A destacar també la selecció musical del programa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUFX77btjUA[/youtube]

 

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?