General

Èxit rotund de Benissa al I Congrés Mundial de l’arròs i homenatge a la paella

Explicació del putxero de polp al I Congrés Mundial de l'arròs i homenatge a la paella
Ximo Ivars, de Casa Cantó, explica la recepta a la presidenta de la Diputació

Divendres passat, 30 de setembre, es va desplaçar fins la Ciutat de les Arts i les Ciències de València una important comitiva de Benissa, encapçalada pel batle Juan Bautista Roselló, per a acompanyar el Restaurant Casa Cantó en la seua ponència sobre el putxero de polp al I Congrés Mundial de l’Arròs i homenatge a la paella.

La introducció de la ponència va estar a càrrec del batle, que que va presentar, recolzat d’un vídeo promocional, la destinació de Benissa d’una forma integral ressaltant el gran valor que, des de fa alguns anys, se li està donant al turisme gastronòmic i concretament a la recuperació dels plats autòctons i tradicionals de Benissa, entre els quals trobem el putxero de polp.

A l’acte es va sumar la presidenta de la Diputació Provincial d’Alacant, Luisa Pastor, qui es va mostrar gran coneixedora de la nostra gastronomia.

En finalitzar la ponència, es va oferir una degustació de putxero de polp per a 150 comensals a l’estand del Patronat de Turisme de la Costa Blanca, des d’on també es van distribuir davantals amb la recepta d’aquest plat així com xicotetes culleres de fusta gravades amb l’emblema de la Mostra Gastronòmica Benissa. A més del putxero de polp, els visitants van poder tastar una selecció de vins dels dos cellers benissers: Bodegas del Mediterráneo i Bodegas Porsellanes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?