General

Èxit rotund de la III Ruta “Benissa amb sabor: Cultura i Tapes”

Tapes
Tapes

Les Regidories de Comerç i Turisme fan balanç de la III Ruta “Benissa amb sabor: cultura i tapes” i es mostren molt satisfetes pels resultats obtinguts.

Del 8 al 31 de juliol, 14 establiments d’hostaleria han ofert una gran varietat de tapes innovadores i tradicionals de dilluns a divendres al migdia i per la nit arribant a servir aproximadament unes 1.500 tapes. Tot això, acompanyat de concerts de música en viu a càrrec de l’escola de música moderna Sifasol, l’objectiu dels quals era persuadir els visitants perquè gaudiren d’aquestes actuacions a l’hora que tastaven les tapes.

Els establiments també han mostrat la seua satisfacció i manifesten que aquestes iniciatives permeten promocionar els seus establiments entre la població local i resident, així com entre els turistes que visiten la nostra localitat i la comarca.

En les seues valoracions podem destacar que la gent que ha participat era principalment població local i turistes de procedència anglesa, francesa, alemanya i holandesa, dades que coincideixen exactament amb les estadístiques de demanda a les dues Tourist Info de Benissa i les dades d’ocupació facilitades per les empreses d’allotjament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?