General

Aquest estiu torna a Benissa la Ruta de Tapes

Presentació de la II Ruta de Tapes 2010
Presentació de la Ruta de Tapes

Les Regidories de Comerç i Turisme, organitzen la II Ruta “Benissa amb sabor: Cultura i Tapes”. Aquesta ruta de tapes fusiona la gastronomia amb actuacions musicals itinerants a l’aire lliure a fi d’enriquir l’oferta complementària dirigida als turistes i residents durant aquest període estiuenc.

Es podran tastar totes els divendres i dissabtes per nit des del 2 de juliol fins l’11 de setembre, 36 tapes variades en 18 establiments distribuïts pel centre urbà de Benissa. A més, es comptarà amb un variat programa d’actuacions musicals itinerants (atenent a la ubicació dels establiments participants) per amenitzar les nits dels divendres en setmanes alternes que estaran a càrrec de l’escola de música Si Fa Sol i el grup “Ara o Mai” ambdós de Benissa. A més, el dia de la inauguració també tindrà lloc una ruta teatralizada que recrearà un episodi d’un atac moro a Benissa sota el títol “Moros en la Costa!!!!” a càrrec de Jokum Teatre.

Les 36 tapes que es podran tastar, combinen el sabor dolç i salat, respectant l’estil culinari de cada establiment. Tot això a un preu molt assequible, Tapa + Refresc = 2 €.

Per difondre aquest esdeveniment, s’ha confeccionat un passaport, amb la relació de tots els establiments i les seues tapes. Les persones que hagen passat per tots els establiments i hagen consumit als mateixos, rebran el segell de l’establiment per finalment, ser obsequiats pel celler Agroxaló Bodegas y Viñedos amb un barral d’Espumoso Mediterráneo. El barral podrà retirar-se bé a les dependències del Creama o de la Tourist Info Benissa Centre previ lliurament del passaport segellat per tots els establiments.

Divendres que ve, 2 de juliol, tindrà lloc la inauguració de la II Ruta “Benissa amb sabor: Cultura i Tapes” a la plaça Jaume I a les 21.00 on es comptarà amb la presència de diverses personalitats i autoritats locals. Finalitzat l’acte d’inauguració, els assistents podran tastar totes les tapes gaudint d’un concert en viu a càrrec de l’escola de música Si Fa Sol de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?