General

La Fira de Nadal i la Ruta de les Tapes esdevenen un èxit de participació

La Fira de Nadal i la “Ruta de les Tapes” que van tindre lloc el passat cap de setmana han suposat tot un èxit a causa de la magnífica acollida per part del poble de Benissa, pels veïns de la comarca i per la presència de turisme estranger.

Durant el passat cap de setmana els bars i restaurants del poble van estar plens de gent tastant les tapes autòctones que s’oferien en 18 bars i restaurants del poble al preu de 2 euros.

Els comerciants per la seua banda, han destacat que nombrosos clients van visitar les seues botigues aprofitant el cap de setmana per a realitzar les compres de Nadal.

El mercat situat a la plaça estava compost per establiments que van decidir eixir al carrer i muntar els seus estands integrant-los en l’ambient del betlem itinerant que també va tindre lloc el diumenge. Gran quantitat de visitants van adquirir els seus productes, així com els de les associacions que també van participar en aquesta activitat per a recaptar fons.

El Regidor de Promoció Econòmica, Xavier Estupiñá ha mostrat la seua satisfacció per la magnífica acollida d’aquesta nova iniciativa, tant pel nombre de comerciants i restauradors participants com per la massiva afluència de gent en totes les activitats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?