General

Èxit de participació en el IV Festival Multicultural i en la Fira d’Estocs

Benissa ha celebrat durant aquest cap de setmana la quarta edició del Festival Multicultural amb un èxit absolut de participació, tant de països concorrents com de públic assistent, segons s’ha després des de l’organització. Els països participants, un total de 14, han presentat en les carpes situades a la glorieta Dolors Piera la seua gastronomia, artesania, vestits típics, fotografies i música, ajudant-nos a conèixer un poc millor els llocs de procedència de persones que conviuen amb nosaltres així com els seus costums.

La programació del festival de caràcter bienal, ha estat completada amb actuacions musicals, humorístiques i balls folclòrics amb els quals els diferents països participants han delectat els assistents.

Fira d’Estocs

El diumenge passat també es va fer una fira d’estocs en els carrers adjacents a l’església en la qual van participar 18 comerços del poble, que van oferir productes a bon preu. Segons ha comentat el president de l’Associació de Comerciants, José Luís Armengol, “els comerciants han fet un balanç molt positiu, aquest tipus de fires funcionen molt bé per al comerç ja que permeten alliberar-los de molts productes en estoc”.

Des de la Regidoria de Comerç, al capdavant de la qual està el regidor Xavi Estupiñà, s’ha volgut apostar per aquesta iniciativa, que ja es va celebrar en una altra ocasió coincidint amb la Fira i Porrat de Sant Antoni. Aquesta vegada es va voler aprofitar l’estirada del Festival Multicultural per a atreure veïns i visitants i que conegueren el comerç de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?