General

Casa Cantó participarà al I Congrés Mundial de l’Arròs i Homenatge a la paella

Cartell del I Congrés Mundial de l'arròs
Cartell del I Congrés Mundial de l'arròs

A partir del 29 de setembre i fins el 2 d’octubre tindrà lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València el I Congrés Mundial de l’Arròs i homenatge a la Paella, organitzat pel Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar. Una cita gastronòmica que congregarà a més de 50 cuiners de reconegut prestigi estatal i internacional, constituint-se com un punt de trobada per a l’intercanvi de coneixements culinaris.

A través de les diferents ponències dels xefs, s’oferirà una particular visió de la paella valenciana així com d’altres especialitats d’arròs en un homenatge al plat espanyol més universal.

Entre els ponents es troba el gerent del Restaurant Casa Cantó, el benisser Ximo Ivars, que anirà de la mà de l’Ajuntament de Benissa per a promocionar la localitat com una excel·lent destinació gastronòmica i “el putxero de polp” com un dels plats de referència de Benissa. La intervenció del Restaurant Casa Cantó, que tindrà lloc el divendres 30 de setembre per la vesprada, finalitzarà amb una degustació de putxero de polp dirigida a autoritats, premsa i personalitats del món de la gastronomia.

El Restaurant Casa Cantó és un important referent a la comarca i la província d’Alacant que compta amb més de 20 anys d’experiència en l’elaboració i recuperació de la cuina local. Entre les seues distincions i esments destaca el Premi Provincial al Mèrit Turístic en la categoria de bronze (any 2002) atorgat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca o les aparicions en la secció dels millors arrossos amb el “putxero de polp” en El Millor de la Gastronomia. També figura dins dels 20 millors restaurants del País Valencià en els apartats d’arrossos i peixos de l’Anuari Gastronòmic, és esmentat en l’apartat de millors restaurants, en l’almanac gastronòmic de la Comunitat Valenciana, en la Guia Gourmetour obté una puntuació de 7.75, apareix en la Guia Repsol amb un sol per 3r any consecutiu i ha estat seleccionat pel Diari El Mundo com un dels 30 restaurants gastronòmics d’Espanya amb millors vistes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?