General

Èxit de visitants a la IV Mostra Gastronòmica

El sotssecretari de Turisme, el batle i el regidor de Turisme durant la inauguració de la IV Mostra Gastronòmica de Benissa
Les autoritats durant la inauguració

Divendres passat va tindre lloc la inauguració de la IV Mostra Gastronòmica, que va comptar amb la presència del sotssecretari de Turisme, que juntament amb el batle, Juan Bautista Roselló i al regidor de Turisme, Xavi Estupiñá, van recórrer els estands de la mostra, en la qual els visitants van poder tastar els productes autòctons i les tapes més famoses de la localitat durant tot el cap de setmana.

Des de les regidories de Turisme i Comerç s’ha fet un balanç excel·lent, ja que les consumicions i els ingressos s’han incrementat un 30% sobre els de l’any passat, tot un èxit si es té en compte la crisi econòmica. També en els tasts la participació va ser molt destacada, sobre 40 persones en la de vi i unes 70 en la de cervesa.

Durant tota la mostra, els visitants van poder votar les millors tapes. Va guanyar el primer premi la tapa “Bacallà amb llagostins”, de Pizzeria l’Orenga, el segon premi la tapa “Polp amb Salsa” de Ca Emilio i el tercer premi la tapa “Bacallà confitat amb pebrera caramel·litzada” de Tasca Trenco. A més, un jurat professional compost pels bars participants van votar com la millor tapa el “Porc Senglar a l’estil Rebost” del Rebost.

La mostra va concloure el diumenge al Centre d’Art Taller d’Ivars, per donar pas fins al dia 13 a la Setmana Gastronòmica, en la qual participen destacats restaurants de Benissa: Casa del Maco, Al Zaraq, La Granja, Casa Eusebio, Bon Gust, Casa Cantó, Tasca Trenco i El Timón.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?