General

Èxit de la convocatòria de la Xarxa de Dones de la Marina Alta per a participar en el Tren de la Llibertat

Cartell de la convocatòria del tren de la llibertat
Cartell de la convocatòria del tren de la llibertat

La resposta a la convocatòria de la Xarxa de Dones de la Marina Alta per participar en els actes del Tren de la Llibertat ha sigut un èxit.

Dissabte 1 de febrer,
a la matinada, ixen de la comarca 2 autobusos amb dones i homes de la majoria de pobles de la Marina Alta, així com una representació de les associacions “Dones Cabal”, “Femem Força” i “Dones d’Orba”.

L’arribada a Madrid està prevista al voltant de les 11h per incorporar-se al Tren de la Llibertat, organitzat en defensa dels drets de la dona a decidir sobre el seu cos, la seua sexualitat i maternitat; en contra de la reforma de la Llei Gallardon; i per exigir el manteniment en vigor de l’actual “Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs”. A les 12h serà la concentració de les delegacions a l’estació d’Atocha. A les 12.30h s’iniciarà la marxa cap al Congrés dels Diputats, on es lliurarà el document “Perquè jo decidisc”, dirigit al President Del Govern, President del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Gallardón i distints grups parlamentaris.

La delegació de la Marina Alta intervindrà també en l’Assemblea convocada posteriorment.

 

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?