General

Els empresaris de la Marina i la Safor critiquen el poc interés pel tren Gandia-Dénia

Tren de La Marina
“El Trenet”

Els empresaris de la Marina Alta i la Safor uneixen llaços. Les Federacions d’Associacions d’ambdues comarques, CEDMA i FAES, han mantingut una reunió per a abordar matèries relacionades amb les infraestructures; la pujada d’impostos i el finançament d’empreses i autònoms.

Ambdues agrupacions reivindiquen, una vegada més i després de quaranta anys, el tren que unirà ambdues comarques. “És cert que s’ha projectat el Tren de la Costa, però donats els escassos esforços de les diferents administracions per a construir un tram d’escassos quilòmetres, s’entendrà l’escepticisme amb el qual contemplem un projecte de tal envergadura”, assenyalen.

Els empresaris afegeixen que és possible que les excuses per a postergar “de nou” aquest assumpte siguen el pressupost o dificultats tècniques. No obstant això, apunten que si aquests foren els casos, “amb menys diners i més fàcilment, es podrien escometre altres obres igualment necessàries”. Entre elles, destaquen la variant de Benissa, els treballs de la qual es van paralitzar el 2009, i una nova eixida d’autopista entre Oliva i Bellreguard.

Segons recalquen, ambdues actuacions permetrien alleujar el trànsit a la carretera nacional.
A més d’aquests assumptes, des de CEDMA van denunciar la forma escollida per a portar endavant les inspeccions fiscals dels lloguers turístics d’apartaments, i que consisteixen “a presentar-se els inspectors en la porta de l’inquilí”. Critiquen que “en temporada alta, això resulta agressiu, sobretot pels qui vénen a descansar”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?