General

El CIBE-Bloc de Benissa lamenta que el PP i el PSOE s’obliden del tren Gandia-Dénia

El CIBE-Bloc de Benissa lamenta que les inversions en els pressupostos de l’Estat per a la Marina Alta seguisquen arribant amb compta gotes. Enguany el Govern té previst invertir 8 milions d’euros en la variant de Benissa. “Per fi, després de 20 anys, els benissers comencen a veure la llum d’aquest fosc túnel”, valora el CIBE-Bloc en un comunicat fet públic ahir.

Però tampoc és per a tirar les campanes al vol, perquè el pressupost oblida una altra important i no menys antiga reivindicació de la comarca. “Lamentablement els benissers i la resta de ciutadans de la comarca encara haurem d’esperar molt de temps per a poder anar a València amb tren”.

En el seu comunicat, aquest partit comenta que de nou el pressupost de l’Estat ha deixat fora la inversió per a “una infraestructura tan important i necessària com és el tren Gandia-Dénia”. “Lamentablement, continem tenint raó quan pensem que els dos grans partits centralistes, el PP i el PSOE, s’obliden sempre d’infraestructures bàsiques per a tots els valencians i per als benissers”, critica el CIBE-Bloc.

Aquest partit recorda que al març de 2007 va presentar una moció sobre aquest projecte de tren de via ampla en el ple. La moció es va aprovar per unanimitat i exigia al Ministeri de Foment i a la Conselleria d’Infraestructures i Transports que signaren “sense més dilació” el conveni necessari per a iniciar les obres del tren Gandia-Dénia.

El CIBE-Bloc recorda en el seu comunicat d’ahir que aquesta moció la van presentar després que el ministre d’Economia, Pedro Solbes, estiguera a Dénia i culpara el govern anterior del PP de no iniciar el projecte de via ampla. Aquest partit lamenta que, després de quatre anys de Govern del PSOE, tampoc s’ha avançat gens en el tren. “Això demostra, una vegada més, que uns per altres, l’enllaç ferroviari entre Gandia-Dénia segueix paralitzat des de fa moltes dècades, en concret des de l’any 1995. Molt trist”, lamenta el CIBE-Bloc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?