General

La Xarxa de Dones de la Marina Alta s’uneix a la iniciativa de “El tren de la llibertat”

Cartell de la iniciativa del "Tren de la llibertat"
Cartell de la iniciativa del “Tren de la llibertat”

La Xarxa de Dones de la Marina Alta s’uneix a la iniciativa de “El Tren de la Libertad”, per exigir que es mantinga vigent l’actual Llei de salut sexual i reproductiva i d’interrupció voluntària de l’embaràs.

La iniciativa va partir de la Tertulia Feminista les Comadres y Mujeres por la Igualdad de Barredos, i s’han sumat organitzacions i persones de tot l’estat espanyol, així com grups feministes d’altres nacions.

La Xarxa de Dones de la Marina Alta convida a les organitzacions, dones i homes de la comarca que defensen els drets socials, la llibertat i la igualtat, a participar en “El Tren de la Llibertat” i en els actes que es realitzaran a Madrid el dissabte, 1 de febrer.

A causa dels coneguts impediments dels pobles de la Marina Alta per accedir al tren, viatjarem en autobús el mateix dia 1 de matinada i tornarem per la vesprada en acabar els actes previstos.

Horari

Eixida cap a Madrid: A les 5.00 hores de la matinada, de la Rotonda del Sequier, Pedreguer.
Tornada cap la Marina Alta: 18.30 hores.

Reserva de places i preu del viatge

Per a reservar places en l’autobús telefoneu al 629888769, al 674340595 o envieu un email amb les vostres dades a xarxadones@gmail.com . El termini per reservar serà fins el 24 de gener. El preu del viatge d’anada i tornada és de 22€, quan contacteu amb nosaltres vos informarem sobre com fer el pagament.

Activitats previstes a Madrid

  • Trobada de totes les delegacions a l’estació d’Atocha a les 12.00h de l’1 de febrer, on s’ha organitzat un Comité de Benvinguda.
  • Eixida de les delegacions des de l’estació d’Atocha acompanyades d’una batucada cap al Congrés dels Diputats, amb parada en el passeig del Prado davant del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
  • Al Congrés dels Diputats s’entregarà el document “Perquè jo decidisc”, dirigit al president Del Govern, president del Congrés, ministra Ana Mato, ministre Gallardón i distints grups parlamentaris.
  • Després se celebrarà una Assemblea per la Llibertat, en un recinte a concretar i on podrem descansar, menjar i intercanviar punts de vista personals i col·lectius.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?