General

Benissa s’alegra de ser parada del tren de la costa i Calp lamenta no estar en el traçat

Tren de La Marina
"El Trenet"

Després de la presentació de l’estudi de planejament del tren de la costa les reaccions han sigut molt diverses al sud de la Marina Alta. Mentre que el batle de Benissa Juan Bautista Roselló manifestava públicament la seua satisfacció per l’elecció de Benissa com a municipi amb parada per al futur tren d’alta velocitat que unirà València i Alacant per la costa, els socialistes de Calp lamenten que en aquest estudi s’haja obviat la ciutat del Penyal i comenten que el tren de la costa és un infraestructura del segle XXI que Calp no pot perdre.

Roselló anunciava davant els seus companys de corporació el dimecres per la nit, al ple, que es tractava d’una futura infraestructura que s’executaria en paral·lel a l’autopista i que Benissa havia sigut triada, “per una qüestió tècnica”, com a parada d’aquesta línia ferroviària. Un fet que el batle qualificava com una gran notícia per al futur de Benissa, que havia d’omplir de satisfacció a tots.

Mentre, a Calp, el grup municipal socialista no ho veu tan clar i continuen reivindicant aquesta infraestructura per a la ciutat del Penyal. Des del PSPV asseguren que no els ha convençut els motius que li ha traslladat al batle el Director General de Transports, Vicente Domine. I reivindiquen la necessitat de dur a terme una reunió amb el Conseller, en la qual participen representants de tots els grups municipals. En aquest sentit els socialistes recorden que van sol·licitar una entrevista per abordar l’assumpte amb el Conseller Mario Flores en data 22 de juny de 2010, petició que encara no ha obtingut resposta.


Comentaris a la notícia

Mallaes Verdes

Ja estic veïent l'estació de tren acabada.
Al mateix que estic veïent acabades la circumvalació, la caserna per a la Policía Autonòmica, L'hospital privat a Benissa que ja s'ha traslladat a Teulada.

Mireu com Ondara sí que té bona circumvalació i de tot, ara ells varen tindre mes collons que nosaltres i varen tallar 4 o 5 vegades la Nacional 332 i no com a Benissa que alló pareixía una processó.
A Benissa ho varem tenir a "huevo" com diuen en castellà, en pleno Juliol i Agost tots el dissabtes - la gent arriba per carretera de vacances - haverem tallat la Nacional, la cúa haguera arribat fins Gandía i en 3 dissabtes Pepinyo ens aprova la partida presupostaria ipso facto per a les obres de la variant.
Amb lletrerets penjats a la carretera dels díes que portem amb la circumvalació aturada no és soluciona res.

Açó és tot una mentida darrere un altra.
Quan el tren pasarà per Benissa i la Costa, quan la circumvalació estarà acabada, la Policía Autonòmica tinga una caserna a Benissa, etc., nosaltres ja estarem prenint el sol a Canor amb la resta de benissers ja desapareguts.


Voleu deixar un comentari a la notícia?