General

Es reuneix el jurat del III Concurs de Fotografia de Medi Ambient

El jurat del III Concurs de Fotografia de Medi Ambient s’ha reunit aquesta setmana per a decidir els qui seran els guanyadors d’aquesta edició. En total s’han presentat 95 obres. El concurs premiarà diferents categories temàtiques com els “Espais Litorals” (38 obres presentades), “Tresors d’Interior” (39 obres presentades) i “Respectem la Natura” (18 obres presentades).

Els participants en aquesta edició, un total de 18, provenen dels municipis de Benissa, València, Calp, Teulada, Xàbia, Pedreguer i Castalla.

Els premis seran 600 euros per als guanyadors de les modalitats “Espais Litorals” i “Tresors d’Interior”, i un lot de material fotogràfic per als segons premiats d’aquestes categories, gentilesa de Laboratori Fotogràfic Benilab Benissa i Estudi Fotogràfic Campos. Les fotografies participants en al categoria de “Respectem la Natura” obtindran només un primer premi consistent en material fotogràfic, gentilesa d’Estudi Fotogràfic Cervera.

Les fotografies presentades i les guanyadores seran exposades del 10 de juliol al 30 d’agost a la sala d’exposicions del Casal dels Joves de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?