General

Convoquen el III Concurs de Fotografia de Medi Ambient

La Regidoria de Medi Ambient convoca el III Concurs de Fotografia de Medi Ambient en el qual podran participar tots els afeccionats i professionals de la fotografia.

A les bases s’especifica que les fotografies hauran de reflectir algun dels temes següents: “Espais Litorals”, “Tresors d’Interior” i “Respectem la Natura”. Es podran presentar fins a 3 fotografies per cada tema, en un format de 30×40 cm, amb totes les dades de l’autor en la part posterior. Els premis seran de 600 euros per als guanyadors de les modalitats “Espais Litorals” i “Tresors d’Interior”, i un lot de material fotogràfic per als segons premiats d’aquestes categories, gentilesa de Laboratori Fotogràfic Benilab Benissa i Estudi Fotogràfic Campos. Les fotografies participants en al categoria de “Respectem la Natura” obtindran només un primer premi consistent en material fotogràfic, gentilesa d’Estudi Fotogràfic Cervera. Les fotografies presentades i les guanyadores seran exposades del 10 de juliol al 30 d’agost a la sala d’exposicions del Casal dels Joves de Benissa.

El jurat estarà compost per fotògrafs professionals, especialistes en el medi ambient, el president de l’Agrupació Fotogràfica de Benissa i representants de les entitats patrocinadores, i serà presidit pel regidor de Medi Ambient. La decisió del jurat es farà pública el 10 de juliol, en la inauguració de l’exposició.

Les obres es podran lliurar personalment o per correu fins el 21 de juny, al Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa en horari de 9.00 a 14.00.

Les bases completes es poden consultar a Infobenissa en la secció La Cambra o punxant sobre aquest enllaç a les Bases del III Concurs de Fotografia de Medi Ambient.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?