General

Convoquen el II Concurs de fotografia de medi ambient

La Regidoria de Medi Ambient convoca el II Concurs de Fotografia de Medi Ambient en el qual podran participar tots els afeccionats i professionals de la fotografia.

En les bases s’especifica que les fotografies hauran de reflectir algun dels temes següents: “Espais Litorals”, “Tresors d’Interior” i “Respectem la Natura”.

Es podran presentar fins a 3 fotografies per cada tema, en un format de 30×40, amb tots les dades de l’autor a la part posterior. Els premis seran de 600 euros per al guanyador de cada categoria i 200 euros en material fotogràfic per a l’accèssit de cada categoria, gentilesa dels estudis fotogràfics Estudi 62, Campos i Cervera. Les fotografies presentades i les guanyadores s’exposaran del 4 de juliol al 18 d’octubre a l’Aula de la Mar.

El jurat estarà compost per fotògrafs professionals, especialistes en el medi ambient, el president de l’Agrupació Fotogràfica de Benissa i representants de les entitats patrocinadores, i serà presidit pel regidor de Medi Ambient. La decisió del jurat es farà pública el 4 de juliol, en la inauguració de l’exposició.

Les obres es podran lliurar personalment o per correu fins el 22 de juny, al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa en horari de 9.00 a 14.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?