Natura

Convoquen el I Concurs de Fotografia de Medi Ambient

La Regidoria de Medi ambient convoca el I Concurs de Fotografia de Medi Ambient en el qual podran participar tots els afeccionats i professionals de la fotografia.

En les bases s’especifica que les fotografies hauran de reflectir algun dels temes següents: Benissa, Mar i Muntanya (amb subapartats dedicats a Racons amb Encant, El poder de la Natura i Detalls), Arbres Històrics i Monumentals, Secció Lliure en Blanc i Negre i Denúncia Ecològica.

Es podran presentar fins a 3 fotografies per cada tema, en un format de 24×30 muntades sobre paspartú de 36×30, amb tots les dades de l’autor indicades a la part posterior. Els premis aniran des dels 400 euros fins als 100 euros depenent de les categories. Les fotografies presentades i les guanyadores seran exposades del 5 de juliol a l’1 de setembre a l’Aula de la Mar.

El jurat estarà compost per fotògrafs professionals, especialistes en el medi ambient, el president de l’Agrupació Fotogràfica de Benissa i representants de les entitats patrocinadores. La presidència estarà a càrrec del regidor de Medi Ambient. La decisió del jurat es farà pública el 5 de juliol, en la inauguració de l’exposició.

Les obres es podran lliurar personalment o per correu fins el 20 de juny, en el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Benissa en horari de 9.00 a 14.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?