General

Inauguració i lliurament de premis del I Concurs de Fotografia de Medi Ambient

Dissabte passat, dia 5 de Juliol, al migdia es van lliurar els premis als guanyadors del I Concurs de Fotografia de Medi Ambient i posteriorment es va inaugurar l’exposició amb algunes de les imatges participants, a l’Aula de la Mar, en la Casa dels Cent Vents.

Dins de la secció “Benissa, Mar i Muntanya” els premis van recaure sobre Pedro Benlloch i Juan Escortell en la modalitat “Racons amb encant”; per a David Gimeno i Elena Carrillo, en “El poder la Natura”, i en la tercera i última subsecció els premis van ser per a Ana Rivera i Pedro Benlloch, en la modalitat “Detalls”.

També Pedro Benlloch va guanyar l’accèssit en la categoria “Arbres històrics i monumentals”, mentre que en la secció “Lliure en Blanc i Negre”, el primer premi va anar a parar a l’obra presentada per José Martínez, quedant per decisió del jurat el segon premi desert. Finalment, Rubén Chesa va ser el guardonat amb l’accèssit en la modalitat “Denúncia ecològica”.

L’acte realitzat en un entorn immillorable, incitava a seguir prenent instantànies per als posteriors concursos, donat que el regidor popular José Maria Serna va encoratjar els assistents a buscar ja les noves imatges per al II Concurs de Fotografia de Medi Ambient.

José Maria Serna, regidor de Medi Ambient va comentar “estic gratament sorprés per la quantitat i qualitat de les obres presentades, enhorabona a tots els participants i us esperem en el II Concurs que convocarem en 2009”.

L’exposició romandrà oberta a l’Aula de la Mar fins l’1 de setembre en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 19.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?