Cultura

Lliurament dels premis “25 d’abril” i del certàmen de pintura “S.Soria” Vila de Benissa

El proper dijous 22 d’abril a les 20.30 hores, en el Centre Cultural, tindrà lloc el lliurament dels XXIV Premis Literaris “25 d’Abril” i del IX Certamen de Pintura “Salvador Soria” Vila de Benissa 2004 i presentació de les obres guanyadores de narrativa curta i poesia de l’edició 2003 . Els premis, convocats per la Regidoria de Cultura, comptaran amb la Presidència d’Honor del poeta Emili Rodríguez i Bernabeu i seran presentats pel locutor de Ràdio Litoral Cadena Ser, Raúl Martínez.

Posteriorment es procedirà a la inauguració de l’Exposició del Certamen de Pintura “Salvador Soria” en les sales d’exposicions del Centre Cultural i en la Sala de Mostres del Casal Jove.

Aquest any els guardons han recaigut sobre:

Premis Literaris 25 d’Abril:

– Josep Vicent Cabrera i Rovira: modalitat poesia. Obra: “Dos poals de sabó i un cabàs de no res, …”. Premi: 1.600 euros.

– Guillem Rosselló Bujosa: modalitat narrativa curta. Obra: “Tríptic de pells en el mar”. Premi: 1.600 euros.

– Maria José Ripoll Berenguer: modalitat beca d’investigació. Tema: “Pressions i conflictes territorials en el litoral mediterrani: La Marina Alta”. Premi: 2.104 euros.

Certamen de Pintura Salvador Soria:

– La guanyadora és Mercè Húmedas Parés Ernesto Casero Alcañiz. Obra: “Esperando el paso de las musas”. Premi: 5.000 euros.

– Dos accèssits per a: Silvia Lerín i Leopoldo Martínez Peñarroja.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?