General

La Regidoria de Medi Ambient s’encarrega de la neteja de camins i zones verdes

La Regidoria de Medi ambient fa balanç de les dades sobre neteja de camins i zones verdes al poble. Segons ha assenyalat el regidor responsable, José María Serna, l’empresa municipal Benissa Impuls, des del mes de juny, ha realitzat l’esbrossament de 361 km lineals de camins i ha netejat un total de 25.190 m2 de superfície de zones verdes, la majoria de difícil accés. Com a exemples es troben la Senda de les Bassetes, Cala Baladrar, Barranc de Santa Anna, Zona Collao (piscina i zona esportiva), neteja de safarejos, etc.

Segons Serna, s’han realitzat en tot moment neteges selectives, amb mètodes no agressius, eliminant la vegetació invasiva i respectant al màxim la vegetació autòctona d’interès ecològic. Tots aquests treballs han donat com a fruit la retirada d’un total de 130 tones de restes vegetals, les quals han estat gestionades per l’ecoparc de Benissa, iniciant el procés de reciclatge encaminat a la producció de compost vegetal.

“Benissa és un municipi que abasta una gran superfície on es localitzen moltes zones verdes de gran valor ecològic i paisatgístic. L’objectiu de la Regidoria de Medi ambient és tindre-les conservades, tan com es puga, facilitant-ne l’ús recreatiu”, ha declarat el regidor.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?