General

Lliuren els premis i inauguren l’exposició del II Concurs de Fotografia de Medi Ambient

Dissabte passat, dia 4 de juliol, es van lliurar els premis als guanyadors del II Concurs de Fotografia de Medi Ambient i posteriorment es va inaugurar l’exposició amb les imatges seleccionades, a l’Aula de la Mar.

En la secció “d’Espais Litorals” els premis van recaure sobre Pedro J. Benlloch i Vicente Guill i en la modalitat de “Tresors d’Interior” van ser para Pepa Bertomeu Ribes i Andrés Ortolá. Finalment en la secció de “Respectem la natura” també va ser Andrés Ortolá.

L’acte es va realitzar en un entorn immillorable, ja que les meravelloses vistes incitaven a prendre unes bones instantànies. Cal destacar que en aquesta segona edició el grau de participació i qualitat de les fotografies ha augmentat considerablement respecte l’any passat. S’han presentat un total de 100 obres i han participat 30 autors procedents de diferents municipis (Gata, Castalla, Calp, Poble Nou i fins i tot Madrid).

José María Serna, regidor de Medi Ambient va destacar la gran qualitat de les obres presentades que mostren una visió tan particular de Benissa i va felicitar a tots els participants convidant-los a participar en les edicions vinents.

L’exposició romandrà oberta a l’Aula de la Mar fins l’1 de setembre en horari de 10.00 a 14.00 i de 16.30 a 19.00.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?