General

Els festers de la Puríssima Xiqueta publiquen un llibre de cuina

Presentació del llibre de cuina dels Festers de la Puríssima Xiqueta 2014 de Benissa
Presentació del llibre de cuina

La Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2014 ha elaborat un llibre de cuina titulat “Compartint taula”, en el qual han col·laborat moltes associacions de Benissa, que han aportat un total de 65 receptes de tot tipus: arrossos, carns, peixos, postres, etc.

A la presentació del llibre han acudit les regines del 2014, Ainoa Ortolà (regina infantil) i Adela Simó (regina major), el president, Vicent Martí i el grup de treball, que ha estat compost per Sergio Ivars, Esther Gimeno, Maristel Ivars, Susana Sánchez, Mª Ángeles Ivars, Susana Amorós, Felip Cardona, Consolo Cuelo i Eva Chesa.

S’han imprès un total de 3.000 llibres, en l’edició dels quals ha col·laborat la Diputació Provincial d’Alacant. El llibre es podrà adquirir a través dels festers i també en els següents comerços: Venta La Chata, Bon Gust la Cultural, Xirinbala, Suministros Hosteleros Benissa, Casa Boira, La Cultural de Teulada-Belladona i L’Esplai.

Vicent Martí ha mostrat el seu agraïment a totes les associacions que han participat, a les empreses col·laboradores, a La Caixa, a la Diputació d’Alacant, a l’Ajuntament de Benissa i a Josep Antoni Gisbert, que ha escrit el pròleg.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?