Festes

Presenten el llibre de festes de la Puríssima Xiqueta 2011

Eusebio Ortolà juntament amb altres membres de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2011, el batle Juan Bautista Roselló i la regidora de Festes Raquel Soliveres, presenten el llibre de festes de la Puríssima Xiqueta 2011.
Presentació del llibre

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del llibre de Festes de la Puríssima Xiqueta 2011. S’han editat 1500 exemplars que ja s’estan repartint entre els veïns del poble a un preu de 30 euros. Podem destacar que els festers han apostat per diferents innovacions pel que fa a l’estètica del llibre: el format de les columnes, la tipologia utilitzada i la maquetació. Han col·laborat 28 persones amb diferents articles i malgrat la crisi, les empreses de Benissa han seguit contractant publicitat.

El president de la Comissió, Eusebio Ortolá ha destacat les importants novetats d’enguany, com el dia del xiquet i activitats amb la tercera edat i a l’asil. També s’han contractat actuacions musicals amb grups locals. L’extensa programació preparada recull els tradicionals actes de les nostres festes: bous, concerts, cercaviles, la processó,…

La regidora de Festes, per la seua banda, ha destacat la col·laboració de l’Ajuntament que en aquesta ocasió ha estat d’aproximadament 120.000 euros, les novetats respecte a la il·luminació, l’espectacle de fi de festa i la col·laboració pel que fa a personal i infraestructures que com tots els anys s’encarreguen dels muntatges i la preparació de les festes.

El torn d’intervencions l’ha tancat el batle, Juan Bautista Roselló, agraint l’esforç titànic realitzat pel president, la junta directiva i els festers durant tot l’any i destacant la barreja entre els actes tradicionals i les innovacions que cada any fan millorar les nostres festes. També ha fet esment a la gran qualitat literària del llibre de festes i a les persones que realitzaran el pregó de festes d’enguany: Maruja Cervera, a l’encarregat de l’exaltació dels riberers: Álvaro Pérez i als riberers homenatjats: José Torres, Batiste Arlandis i José Ginestar.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?