Festes

Presenten el llibre de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2008

Ahir va tindre lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Benissa, la presentació de la programació i del llibre de festes de la Puríssima Xiqueta 2008, de la mà del president de la Comissió, el Sr. José Vte. Ivars Sendra i el vocal Pepe Ivars, acompanyats per la Regidora de Festes, Raquel Soliveres.

Tots ells, van assenyalar que amb aquesta presentació, s’iniciaven les festes en honor a la patrona de Benissa, la Puríssima Xiqueta.

A partir de hui, començarà el repartiment dels 1.500 exemplars de llibres, desitjant que siga del grat de tot el públic, comptant amb un contingut interessant.

Cal destacar, el recolzament que les diferents empreses, tant del municipi com de pobles veïns, han donat, i que gràcies a aquestes col·laboracions, entre d’altres, s’ha pogut dur endavant l’edició d’aquest llibre.

Cal assenyalar, que enguany, hi ha alguns canvis en la programació, en què els més importants són sobre els bous, ja que totes les nits hi haurà un “bou embolat” i el dissabte, dia de les “anyades” només hi hauran bous a la nit.

A més, un altre canvi a destacar, és que el correfocs, es realitzarà a les 22.30, perquè els més joves, puguen anar.

Finalment, cal afegir que l’Ajuntament de Benissa, ha col·laborat amb una subvenció de 127.000 euros, i també amb l’aportació al llarg d’enguany de 25.000 euros, dels quals 17.500 euros aniran destinats per a l’acte de fi de festes, i els restants han sigut destinats durant tot l’any a diferents col·laboracions.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?