Festes

Benissa tria el dissabte les regines de les Festes de la Puríssima 2008

Benissa es vesteix de gal·la el dissabte que ve amb motiu de la celebració de l’acte d’elecció de les regines de les Festes Patronals 2008, acte que tindrà lloc a la Glorieta Dolors Piera i que començarà a les 22.30. Per això la Comissió de Festers 2008, porta setmanes preparant i organitzant l’acte, perquè siga del grat de tot el poble de Benissa i visitants que vulguen conèixer “in situ” quines seran les que durant les pròximes festes patronals de Benissa ostenten els càrrecs de “regines”.

L’acte s’iniciarà amb les festeres infantils, nascudes l’any 2000. Un total de 5 jovenetes benisseres, totes elles molt il·lusionades, dipositaran en l’urna la seua possibilitat de ser nomenades com a regina infantil de Festes 2008. A aquest acte, la Comissió de Festers 2008 ha volgut donar-li un cert toc “infantil” i per això serà presentat íntegrament, pels xiquets Cristina García Cardona i Adrián Martínez Cuello.

La segona part de l’acte, i el que major nombre d’il·lusions presenta, serà el que designarà la futura regina de les Festes 2008 a Benissa, elecció a la qual concorren 27 joves benisseres de les 35 que formen part de la Comissió, nascudes totes elles l’any 1990. L’acte serà presentat pels membres de la Comissió Na Teresa Crespo Pastor i En Cristóbal González González.

Des de la Comissió de Festes 2008 de Benissa, han volgut donar-li un toc especial a aquest primer acte oficial en l’intens programa de festes que es desenvolupa a Benissa al voltant de la seua patrona la Puríssima Xiqueta, acte que serà vist per prop de 1200 persones entre familiars, simpatitzants i membres de la Comissió Organitzadora, en taules situades per l’ocasió i per centenars de curiosos situats als voltants. I per a l’ocasió, el motiu triat com a tema principal de l’ELECCIÓ DE LES REGINES DE FESTES 2008, serà un homenatge a l’HIMNE A BENISSA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?