Festes

Zaira Santacreu i Míriam Ferrer, regines de festes 2006

Dissabte passat va tindre lloc l’acte d’elecció de les regines de les festes de la Puríssima Xiqueta 2006. Un total de 28 xiques es van presentar al títol de regina major, pel qual va ser triada per l’atzar Zaira Santacreu Vallés. Les seues dames van ser Cristina Martí Ivars (1a dama) i Maria Ribes Ivars (2a dama). Per al títol de regina Infantil la sort va triar a Míriam Ferrer, entre 6 xiques, i les seues dames van ser Carla Vives González (1a dama) i Andrea Ivars Ginestar (2a dama). Les regines del 2005, Mireia López del Castillo i Luz López Clemente juntament amb les seues respectives dames, van ser les encarregades de triar les paperetes de les afortunades.

L’acte, que va començar a les 22.30 hores, va comptar amb la presència de les autoritats de Benissa. Els encarregats de conduir l’acte van ser Marisa Bertomeu i Paco Buigues, en un escenari que recreava la Placeta de L’Església Vella de Benissa. Més d’un miler de persones van ocupar el passeig Dolors Piera per a gaudir d’una revetla en què van actuar la Rondalla de Benissa i el grup de danses tradicionals “L’Esbard Dansaire”.

El president de la Comissió de festes, Toni Bertomeu, la Regidora de Festes, Raquel Soliveres i el batle, Juan Bautista Roselló, van tancar aquest acte desitjant el millor als nous festers i regines del 2006.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?